nieuwe-PWA-cheque-1.jpg
Terug

17 november 2022

De nieuwe PWA-cheque

Het PWA-systeem zal een belangrijke wijziging ondergaan vanaf 1 januari 2023. Edenred zal niet meer verantwoordelijk zijn voor de uitgifte van de PWA-cheques. Het nieuwe contract voor de uitgifte van PWA-cheques werd toegewezen aan Sodexo.

 

Edenred zal de uitgifte van PWA-cheques verder verzorgen tot 31 december 2022 en zal de levenscyclus verder verzekeren. Wij raden u aan om enkel het aantal te bestellen dat u nodig heeft in 2022 zodat u een mix van cheques van Edenred en Sodexo kan vermijden in 2023. 

Vanaf 1 januari 2023, zal Sodexo zorgen voor de uitgifte van nieuwe PWA-cheques.

Voor de bestelling van uw PWA-cheques, blijft de procedure ongewijzigd:

  • Uw gebruikersnummer blijft ongewijzigd;
  • U gebruikt uw gebruikersnummer steeds als gestructureerde mededeling voor de bestelling van
    PWA-cheques;
  • Opgelet : Het rekeningnummer voor de bestellingen wijzigt: BE73 0689 4677 1860.

Enkele nieuwigheden vanaf 1 januari 2023:

  • Een nieuwe website zal ter beschikking staan om al uw vragen te beantwoorden: www.ale-wallonie.sodexo.be ;
  • Een nieuwe klantendienst zal beschikbaar zijn per telefoon of e-mail. 

Vanaf juni 2023, zal een elektronische versie beschikbaar zijn van de cheque om het gebruik te vergemakkelijken. 

Tijdens de komende weken en maanden, zal een communicatiecampagne gelanceerd worden om u te begeleiden bij al deze nieuwigheden. Uitleg, brochures en videotutorials zullen beschikbaar zijn om u verder te begeleiden. U zal al deze informatie voorafgaand ontvangen zodat u de tijd heeft om vertrouwd te raken met het nieuwe systeem. 

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren, is het belangrijk dat u uw e-mailadres correct laat registreren in uw PWA. Wij gebruiken dit adres enkel om u belangrijke communicaties te bezorgen (geen reclame). Wij nodigen u eveneens uit om uw PWA te contacteren zodat u al uw gegevens correct kan bezorgen en bevestigen. 

In het geval dat u wijzigingen wenst aan te brengen aan uw persoonlijke informatie waarover wij beschikken, gelieve uw PWA te contacteren vanaf 1 januari 2023. 

Al deze nieuwigheden zullen het PWA-systeem de kans bieden om zich te moderniseren en zich aan te passen aan zijn sociaal-economische omgeving terwijl het dagelijke leven van de gebruikers wordt vereenvoudigd. 

Wij begrijpen dat deze nieuwigheden angst kunnen opwekken. We zullen er alles aan doen om u gerust te stellen en u te ondersteunen tijdens deze overgang. 


Aarzel zeker niet om u in het PWA van uw gemeente te begeven indien u verdere vragen heeft. Ter herinnering, vanaf 1 januari 2023, zal een nieuwe klantendienst van Sodexo ter uwer beschikking staan. 

Krijg hulp

Vind u niet wat u zoekt?

Andere vragen? Neem contact met ons op via